Loading...
Dage der går

Nu går det mod Påske

Sidder her inde i varmen og kikker ud på en lille snestorm som er i gang udenfor. Håber snart at varmen kommer.

Men snart er det påske, holder i år ikke ferie op til påske, men venter til ugen efter. Hvor vi har lidt have arbejde, som skal i gang. Har et træ som skal fælles, ca 12 meter højt. Det skal nok blive sjovt og heldigtvis det sidste i rækken af træer, som er blevet væltet siden vi flyttede ind. Dengang stod der 15 stk. nu er der 2 tilbage, de skal ikke ned eller ikke på nuværende tidspunkt, men man kan jo aldrig vide. Med lidt held kan jeg få fjernet en hængepil i forhaven.

Så har vi lidt ander der skal laves, så som nogle ny bede til Krydderurter og andre grønsager og planter. En hel uge,  hvor jeg har fri og ikke nogen anden. Det bliver ok.

Ellers tror jeg at ferien skal bruges til, at jeg skal lidt ud og fiske. Hornfiskende er jo på vej, måske er det lidt for tidligt, men det skal prøves.

Som skrevet tidligere, er vi ikke helt på plads med sommerferien, men det ser ud til at vi snakker Normandiet og Luxembourg. Men intet er på nuværende bestilt.Så det kan ændre sig endnu. Som skrevet tidligere blev der jo en ændring 14 dage inden vi skulle afsted sidste år. Derfor kan det nåes endnu. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig, at komme til Normandiet, det er et ønske jeg har haft i mange år. Så måske bliver det i år.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.