Loading...
DiverseUncategorized

Har lige været i London en uges tid på kursus

Jeg har lige været i London en uges tid, på et kursus, som jeg har efterspurgt i langtid. Det var et kursus der hedder Kepner Tregoe PSDM facilitating og Coaching.

Hvilket har været helt fantastisk godt. Jeg har fået opfrisket mine grundlægende færdigheder og har fået nogle rigtige gode tips til at komme videre, med det i dagligdagen også. En masse god inspiration til det videre arbejde både der hjemme og på arbejdet.

Vi var igennem de fleste af disciplinerne herunder:

SA. Situation Apraisal
PA Problem Analyse
DA Decision
PPA

Kurset var i tæt på Paddington station som er tæt ved Hyde Park. Byen er jo en dejlig med alt hvad man kan tænke sig. I denne omgang var det dog primært kurset, som var vigtigt.

Men jeg kom da ind til Piccadilly, gik en tur på Bond Street og flere andre butiks gader. Hvor jeg blandt andet skulle i Victoria Secret for at købe en skal til min datter. Men jeg tror at familien og jeg skal på en tur til London for at se på byen. Der er en masse museer som og andre ting som jeg er sikker på at begge mine børn ville finde interessant.

Personligt ville jeg gerne på en tur på market i Portobello Street og kikke på antikviteter.

Nå, det må blive på et senere tidspunkt hvor jeg og familien kommer til London

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.