Loading...
Uncategorized

Tilbage igen efter en lang pause

Så er det ved at blive tid igen at begynde og skrive på siden og som titlen antyder er det jo ved at være et stykke tid siden at jeg har skrevet.

En kort gennemgang siden sidst, vi har været på ferie igen og det var Østrig igen. Hvor vi har været i Bad Gastein over Julen . Der var ikke meget sne i byen man hvor vi juleaften havde14 grader i byen, Afrika hilste lige på. Det gjorde så også at de lukkede toppen af bjergende på grund høj vindhastighed.

Men som altid er der jo meget at lave i byen og i området. Da vi ankom tog vi et lille stop på Jule marked i Salzburg, det var fint. Inden vi tog til hotel lejeligheden.

Julen var hyggelig og som nævnt varmt. Vi brugte dagen med at køre kælk et par gange. God konkurrence mellem William og jeg. Det var lige før han tog mig, men jeg fik ham i det sidste sving inden vi var nede, vi havde det rigtigt morsomt..

Da både William og Liv begge ikke har været meget på ski tidligere, hvilket betyder en gang tidligere i Lapland omkring 4 år siden. Så må jeg sige at de lære sig rigtigt hurtigt. De er stadig på de blå løjper og har den usikkerhed der høre der til. Men ingen af dem vil på skole. Jeg tror dog at vi sender dem i skole næste gang.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.