Loading...
FerieUncategorized

Uge 1 ferien er slut.

Nu er ferie uge 1 slut. Med fantastisk vejr. Og det har været hyggeligt, varmt og skægt. Begge vores weekender har været fuldt op med gæster. Den første har været nogen svensk venner hvor vi fik lidt gril mad og lidt og drikke. En meget hyggelig weekend.

Den weekend vi lige har været igennem havde vi besøg af en mine gamle venner. Hvor vi har spist noget godt mad. Lørdag var det svensk krebsebord, med det hele. Søndag var det spansk tappas bord. Vi var forbi den lokale svensk butik som havde en hel Parma skinke liggende. Og som jeg er siger hvad siger du skat skal vi ikke have en sådan. Det første svar var nej, men da hende som har butikken sagde at jeg kunne få den for 300 kr svenske. Slog vi til.

Nu har vi skinke så det passer, i aften har vi fået det på pizza. Ved ikke hvad det næste bliver. Men det bliver sikkert godt, for den er rigtig god.

Ellers har den første uge bud på badning og en enkelt fisketur. Så vi må se hvad vi ellers finder ud af. Det skal siges at vi ikke fangede noget  men min søn og jeg havde nogle å gode timer sammen. Vi har også lidt billeder.

Ud over en god skinke var vi i Mölle ved Kullaberga. Der fandt jeg ud af at jeg skal hen igen i løbet af efteråret. Jeg er sikker på at man kan få fat en i en torsk eller ligenende. Så det bliver plannen i løbet af efteråret.

Se billeder de to første var på turen til Mölle og de andre var undertegnet og Henrik.

Lad os se hvad denne uge bringer.. Indtil nu har det været varmt og stille.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: