Loading...
Ferie

Vi kom tilbage til ferien

Nå, nu er vi ved at være i mål med, hvad vi skal i år i vores sommerferie. Det har taget lidt tid. Men alting kommer til den der venter, vi skal i år……….være hjemme. Det var mit første forslag.

Dog er vi ved at arrangere nogle små ture rundt omkring. Jeg vil blandt andet gerne op og fiske laks. Eva vil gerne et par dage til Nordtyskland / Polen så der er flere mulighed. Men vi har en del vi gerne vil lave her hjemme, derfor bliver der sikkert en travlt.

Noget af det som står på min liste er

1. To nye beton plader til vaskekummerne i badeværelserne.
2. De sidste detaljer i køkkenet.
3. to gulve der skal slibes og behandles.
4……

der er sikkert mange flere punkter og sikkert for lidt tid. Men jeg er tilfreds, hvis jeg når nogle af dem. Det vigtigste er stadig, at være sammen med familien.

William og jeg vil begge gerne ud og se om vi kan få den laks, vi begge gerne vil fange. Han havde faktisk en på, sidst vi var afsted for 2 år siden.

Hov, jeg var lige ved at glemme jeg ved hvor vi skal hen på skiferie i år. Og den går til Østrig og helt præcist Bad Gestein. Det glæder jeg mig til, nu har vi set det om sommeren. Nu skal vi se på det om vinteren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: